onsdag 3 juni 2015

Det drar ihop sig...

Wohoo, idag har vi haft våra populärvetenskapliga presentationer av exjobben! Det börjar dra ihop sig nu! För många var det i princip det sista på hela utbildningen.
Det var jättekul att se sina vänner presentera vad de jobbat med, men nog var det pirrigt. Jag hade näst sist och satt och byggde upp nervositeten lagom tills jag skulle upp och presentera. Men folk verkade tycka det gick bra ändå. Under lunchrasten gick vi runt och kollade på och diskuterade postrarna som vi hade gjort, så det kändes som en satsig heldag som verkligen markerade något slags sammanknytande.
Efteråt gick vi alla ut i solen och tog ett gruppfoto och kramades med  de två fantastiska programansvariga vi haft, Susanne Mirbt och Gabriella Andersson. Vi är alla eniga om att vi inte kan hylla dem nog, som de ligger i för att göra utbildningen bättre och fixa en massa för oss. Vi bjöd dem till korridorsfesten vi ska ha på söndag men det verkar som att båda har andra planer...

Hur många gånger vi än säger det så är det inte så lätt att förstå att de tre åren på utbildningen så gott som är över. Det kommer lite som en chock då och då, vi har varit inne i exjobbsbubblan hela våren och plötsligt så är allt typ över. Precis som det här inlägget helt plötsligt tar slut nu, precis när du kommit in i läsandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar