söndag 2 juni 2013

Examenspresentation på tisdag

Ja, ni. Nu är det inte långt kvar. Här sitter jag på Ångströmbiblioteket och tittar på min poster och tänker: Vad bra det blir!

Man har övat på presentationen och känner sig riktigt motiverad över att få redovisa den för alla på tisdag. Så vill du komma och höra på min presentation så redovisar jag den klockan 10.00 i Polhemsalen. Det är efter andra kaffepausen så man kommer vara lagom pigg och har en varm kopp kaffe i handen när man sitter där och tar del av forskningen.

Det är verkligen kul för att man känner att man har gjort något, man har kommit fram till något som kan bidra till forskningen inom området. Så även fast man bara är en kandidatfysiker så kan man hjälpa till på ett litet hörn av forskningen i fysiken.

Om du inte kan komma och vara med på när presentationerna hålls så kommer det att minglas utanför Polhemsalen vid lunchtid med alla som har redovisat eller kommer redovisa under dagen. Så ta en sväng förbi och kolla in vad vi har gjort. Kanske är du bara nyfiken eller så får du inspiration hur ett kandidatexamensarbete går till.

Tisdag klockan 08.15 är första presentationen och runt 15-16 är den sista. Missa inte det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar