tisdag 31 januari 2012

Tiden går fort när man studerar

Va? Är klockan redan åtta på kvällen. Igen? Jag som skulle ha gjort uppgifter till Elektromagnetismen, uppgifter i kursen vågor och optik? Då borde jag ju åka hem från skamvrån. Fast det är ganska trevligt att sitta här och plugga när det är folk från programmet här=)

På torsdag är det dugga i tre timmar i elektromagnetism. Hoppas det är samma nivå som det varit på lektionerna för då är det lugnt. Men det kan man inte alltid vänta sig.

På fredag är det också dugga i vågor men den känns lite mer oseriös eftersom den kommer vara i en föreläsnings sal och bara vara i 45 minuter. Men man får även ha med Physics Handbok och så får man poäng till tentan. Så det blir till att plugga på typ allt för man vet inte riktigt vad det är som kommer på provet. ....Brukar vara så.

Nästa onsdag ska jag även få träffa rektorn=D Det ska bli superkul och prata om programmet och höra vad hon har för åsikter=D

Nej nu blir det till att cykla hem från skamvrån och äta lite hemma och plugga lite mer. Imorgon är det ju debatt och bara en dag kvar till elmagduggan.....

Spännande. Tiden går så otroligt fort när man studerar fysik. Men det måste ju vara för att det är så kul=D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar