söndag 5 februari 2012

UTN:s 10-årsjubileums gasq!

2002-02-02 Föddes Uppsala Teknolog och Naturvetar kår, UTN. Ett decennium har nu passerat och det firades med en stor gasq på Kristallen som var igår. Här är jag, till höger, och min underbara vän Louise från klassen. Vi var där och bevittnade kvällen.
Det var allt från spex med kaffe, UTN:s första ordförande, Utdelnings av UTN:s pedagogiska pris, Inspektor överlämning, den första inspektorn var också där(!), ordförande för Uppsala studentkår och roliga toastmasters=)

Vi kommer alla minnas de 400 tusen kvadriljoner kaniner som två  kaniner kan få om de parar sig under tio år och kommer väga mer än Jupiter! Ulf Danielsson har alltid märkvärdiga och roliga tal! Vi sjöng även godnatt sång för hans 3-månaders barn som var där. Det är inte varje dag 550 pers sjunger Mössen julafton, hejsan hoppsan farellarera när julen kommer ska varenda unge vara glad! =)

Men nu får ni reda på det! Den person som fått UTN:s Pedagogiska pris 2011 är Lisa Freyhult! Hon håller kurser på masternivå i fysik och nu ska hon bli studierektor för fysik och astronomi! Så kul att en tjej som håller på med fysik får ett pedagogiskt pris! Det här säger ju att det händer något med den pedagogiska utvecklingen inom fysiken!

Kvällen fortsatte med dans i den stora salen och massa mingel. Kul att skapa nya kontakter med härliga människor! När kvällen drog mot sitt slut hade jubelkommittén fixat en stor buss som man kunde få åka med till de stora studentgettona. Men efter första stoppet fryste dörrarna och bromsarna på bussen. Så i en halvtimme på lördags morgonen stod en hel buss full med teknologer och naturvetare vid vaksala torg. Det var lite kul=)

Den här dagen har bestått i att städa, pluggat och fikat med lite vänner. Nästa vecka går vi ju 8-15 nästan varje dag. Det blir lite hårt men kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar